Dr Siniša Kovačević izabran za novog predsjednika Udruženja stomatologa RS

Na skupštini Udruženja stomatologa RS koje je održano u Banjaluci, u subotu 13. aprila 2019. godine, Dr Kovačević je jednoglasno izabran za novog predsjednika udruženja.
Nakon izborne skupštine održan je i simpozijum sa međunarodnim učešćem pod nazivom “Protetika od A do Ž” na kojem je Dr Kovačević održao predavanje.

Osim našeg doktora, učesnici su imali priliku da čuju i predavanja renomiranih kolega iz regiona. O aktuelnim temama iz oblasti protetike i estetske stomatologije govorili su i Prof. Dr Selim Pamuk, Dr Igor Ristić, Doc. Dr Miodrag Šćepanović, Prof. Dr Marko Jakovac i Mr. Uwe Greitens.
Simpozijum je protekao u sjajnoj atmosferi uz visoku posjećenost. Prisustvovalo je preko 300 stomatologa iz Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, i regiona. Uz predavanja posjetioci su imali priliku da posjete i sajamski dio kongresa na kom su učešće uzeli brojni dentalni depoi iz zemlje.
Našem doktoru Kovačeviću čestitamo na odličnom predavanju i želimo mu puno uspjeha u ulozi predsjednika Udruženja stomatologa RS.